ayat status 𔘓

டெலிகிராம் சேனலின் சின்னம் ayatstatus — ayat status 𔘓
சேனலில் இருந்து தலைப்புகள்:
Feedback
Waiting
Cukupkan
Cowaymalaysia
Chadacoway
Alaqsaunderattack
Kitatunggupalestin
Dragonforcemalaysia
Opbedil
Opisrahell
All tags
டெலிகிராம் சேனலின் சின்னம் ayatstatus — ayat status 𔘓
சேனலில் இருந்து தலைப்புகள்:
Feedback
Waiting
Cukupkan
Cowaymalaysia
Chadacoway
Alaqsaunderattack
Kitatunggupalestin
Dragonforcemalaysia
Opbedil
Opisrahell
All tags
சேனல் முகவரி: @ayatstatus
வகைகள்: மேற்கோள்கள்
மொழி: தமிழ்
சந்தாதாரர்கள்: 45.10K
சேனலில் இருந்து விளக்கம்

if you don't step forward , you will always at the same place . thank you for existing , dreamers .
official bot — @chitchatwithusbot .
paidreview rm 5 / collaboration — @paidreviewmurbot .

Ratings & Reviews

1.00

2 reviews

Reviews can be left only by registered users. All reviews are moderated by admins.

5 stars

0

4 stars

0

3 stars

0

2 stars

0

1 stars

2


சமீபத்திய செய்திகள்

2022-11-27 05:16:12 semoga kelak dia akan sadar , betapa aku mencintainya tanpa ada niat untuk mendustakan dia ,)

@ayatstatus .
756 viewsrara, 02:16
திற / கருத்து
2022-11-27 05:15:59 orang tak pernah rasa kena tinggal dia tak akan tahu . lead to trauma , broken heart failure . sakit , berat di dada . depressed , so jangan dibuat main hati orang . long term effect is not a joke .

@ayatstatus .
784 viewsrara, 02:15
திற / கருத்து
2022-11-27 05:15:51 kadang , tak ada niat langsung nak cakap . tapi terpaksa mengungkit juga sebab nak bagi dia sedar diri sikit sebab manusia jenis lupa jaga orang .

@ayatstatus .
822 viewsrara, 02:15
திற / கருத்து
2022-11-27 05:13:39 hi , pekabar ? sihat ? hehe <3
817 viewsrara, 02:13
திற / கருத்து
2022-11-23 10:54:35 you are the most important person in my life , i dont want you to leave .

@ayatstatus .
1.2K viewsrara, 07:54
திற / கருத்து
2022-11-23 10:54:29 aku takut , jika ada orang lain yang membuatmu nyaman selain aku .

@ayatstatus .
1.2K viewsrara, 07:54
திற / கருத்து
2022-11-23 10:54:23 you are not my happiness , you are just a sadness that come in the form of happiness that will give me major heartbreak .

@ayatstatus .
1.2K viewsrara, 07:54
திற / கருத்து
2022-11-23 10:53:39
Sis tahu ramai sekarang tengah terjejas dengan ekonomi sekarang. Ada tak yang nak sis guide buat income minimum sehari RM100-RM1000 sehari hanya dengan menggunakan sosial media?Online sahaja dan tak perlu pegang stock dan restok!!

Ramai sangat yg sis guide dah berjaya jana income 3angka, 4angka sehari. Sis 100% online secara partime dari bumi kangaroo tapi boleh jana income 1k sehari. So korang yang stay Malaysia takkan tak nak ambil peluang yg ada. BERMINAT boleh whatsapp sis or check IG sis .. GOOD LUCK

www.wasap.my/61450547626/janaincomeonline
1.2K viewsrara, 07:53
திற / கருத்து
2022-11-23 10:53:24
#reviewmoviebypremiumallstars

Kdrama:

Layan movie ni di Disney Hotstar!

1 Device (50 Days) : RM29.50

Hanya 1 Device sahaja boleh digunakan
Full warranty coverage
Valid selama 50 hari
Akaun Original dari Hotstar International Credit, bukan akaun hack, modded, apk atau curi.

Anda hanya perlu download app Disney Hotstar, atau buka Disney Hotstar di web, kemudian masukkan no telefon yang kami beri ke tempat kosong yang disediakan !

Pastikan anda ready depan device sewaktu pembayaran kerana admin akan send kod kepada anda yang dihantar oleh Disney untuk login


PM admin di channel https://t.me/premiumallstars jika berminat !
1.0K viewsrara, 07:53
திற / கருத்து
2022-11-23 10:52:39 Nowadays, most of the company in Malaysia recruiting people who have experience, skill and at least good background in education. So our company took an action to train new people who's lacking in skill and experience because we provided personal trainer.

Moreover we also give an opportunity to our new people chance to be a business owner and managing teams

So, you're needed in our company A.S.A.P

Only 2 vacancy left!!!!

Working Location:
Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan

• SALES SPECIALIST
• SALES AND MARKETING
• BRAND AMBASSADOR

Click the link to apply
https://wa.link/z4pkeu
1.2K viewsrara, 07:52
திற / கருத்து