Get Mystery Box with random crypto!

Jaehyun

டெலிகிராம் சேனலின் சின்னம் treepm — Jaehyun J
டெலிகிராம் சேனலின் சின்னம் treepm — Jaehyun
சேனல் முகவரி: @treepm
வகைகள்: வலைப்பதிவுகள்
மொழி: தமிழ்
சந்தாதாரர்கள்: 271.51K
சேனலில் இருந்து விளக்கம்

izinkan aku mencintaimu dalam dua waktu saja, sekarang dan selamanya.
➺ conect : @tentangmatirasa
➺ contact : @ofcjaeranbot
➺ pp/upsubs : @cuanjaehyun
https://whatsapp.com/channel/0029VaQvlYv05MUh4yUvXR1P
not for sale

Ratings & Reviews

3.67

3 reviews

Reviews can be left only by registered users. All reviews are moderated by admins.

5 stars

1

4 stars

1

3 stars

0

2 stars

1

1 stars

0


சமீபத்திய செய்திகள் 11

2023-04-21 21:09:18 mari sembuh tanpa bercerita.
590 views18:09
திற / கருத்து
2023-04-21 12:48:13 aku lebih suka mengungkapkan perasaanku dalam diam, sebab disana tidak ada penolakan, tidak ada rasa sakit.
935 views09:48
திற / கருத்து
2023-04-21 00:25:12 hobi banget galauin dia, kaya ada hubungan aja.
760 views21:25
திற / கருத்து
2023-04-20 20:32:12 no one give me butterflies anymore, everyone just givr me trust issues.
1.0K views17:32
திற / கருத்து
2023-04-20 14:27:38 if im pretty, will you like me? they say beauty makes boy happy.
323 views11:27
திற / கருத்து
2023-04-20 00:04:53 sometimes everything is stressful.
794 views21:04
திற / கருத்து
2023-04-19 20:02:18 I don't want to be this way. I'm lonely, I'm lost.
176 views17:02
திற / கருத்து
2023-04-19 14:47:32 people get tired of me and leave. they didn't know that i'm tired too, but i always choose to stay.
699 views11:47
திற / கருத்து
2023-04-19 00:36:02 I think i'm okay, but just i think.
1.3K views21:36
திற / கருத்து
2023-04-18 21:16:44 ketika lo denger lagu tapi yang keputer bukan cuma lagunya, tapi kenangannya juga.
1.4K views18:16
திற / கருத்து
2023-04-18 14:43:01 tinggal sama orang tua emang gratis, tapi bayarnya pake mental.
1.8K views11:43
திற / கருத்து
2023-04-18 13:24:29 cuma pengen percaya diri tanpa harus ngerasa "im not good enough for someone".
1.9K views10:24
திற / கருத்து
2023-04-17 22:59:38 don't react, cut them off silently.
213 views19:59
திற / கருத்து
2023-04-17 15:51:05 trusting you is my decision, proving me wrong is your choice.
547 views12:51
திற / கருத்து
2023-04-17 06:53:44 may Allah forgive you but i won't.
820 views03:53
திற / கருத்து
2023-04-17 06:52:31 too hard to explain.
813 views03:52
திற / கருத்து
2023-04-17 06:51:42 selalu berusaha jadi orang baik, karna orang baik biasanya cepet di ambil Tuhan.
828 views03:51
திற / கருத்து
2023-04-16 06:33:34 I was quiet, not blind.
1.4K views03:33
திற / கருத்து
2023-04-15 16:38:00 Tuhan benci dosa, tapi Tuhan tidak benci pendosa.

3:19
1.5K views13:38
திற / கருத்து
2023-04-15 07:09:37 @animangachainsawman (155k)
@treepm (minus tf own) (450k)

dijual sampe kejual, ayo open price take dua

pc @jujuofcbot
300 views04:09
திற / கருத்து
2023-04-14 20:14:26 i turned back the pages to realize, i wasn't even the main character in my own story.
584 views17:14
திற / கருத்து
2023-04-14 20:12:50 jangan menjawab jika sedang marah, jangan berjanji jika senang,
jangan mengambil keputusan jika sedang sedih,
jangan mendekat jika masih belum selesai dengan masa lalu.
584 views17:12
திற / கருத்து
2023-04-14 20:05:33 rindu yang paling berat adalah rindu kepada seseorang yang telah Allah panggil.
655 views17:05
திற / கருத்து
2023-04-13 13:12:57 stop calling people " sensitive " after disrespecting them and stop calling people " triggered " after insulting them .
460 views10:12
திற / கருத்து
2023-04-12 09:20:55 it is what it is.
611 views06:20
திற / கருத்து
2023-04-05 05:16:30 MAU JOIN GIVEAWAY NDA? GIVEAWAY IPHONE 14 PRO MAX / IPAD SECARA GRATIS! PENCET LINK INI : PENCET SAYA TERUS DI SIGN UP PAKE EMAIL SEKALIAN INVITE TEMEN TEMENNYA, KUMPULIN POINT TERUS.
287 views02:16
திற / கருத்து
2023-03-21 20:39:40 im exhausted ya Allah.
65 views17:39
திற / கருத்து
2023-03-21 20:31:04 dunya is nothing but a beautiful lie.
88 views17:31
திற / கருத்து
2023-03-21 20:23:38 as long as i can handle my sadness, i won't tell it to anyone.
118 views17:23
திற / கருத்து
2023-03-20 14:53:02 "Jika jatuh adalah hujan dan bangkit adalah matahari. Kita memerlukan kedua-duanya untuk melihat pelangi "

@bisikanhatiiiiii
795 views11:53
திற / கருத்து